Dr Jean ROATESI

Cardiologie

Dr. Jean ROATESI
Medic Primar Cardiolog
Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Roatesi Jean are o experienta de peste 30 de ani in domeniul cardiologiei, din care peste 20 de ani in Centrul de Boli Cardiovasculare al Armatei, in Unitatea de Terapie Intensiva Coronariana. De asemenea, Dr. Roatesi Jean si-a imbogatit aceasta experienta si in cadrul cursului doctoral de la Centrul Spitalicesc Pitie- Salpetriere din Paris, acest lucru concretizandu-se si prin lucrarea sa de doctorat, cu titlul: "Criterii de evaluare a sindromului de debit cardiac scazut la pacientii operati pe cord deschis".

In domeniul cardiologiei, clinica noastra ofera servicii medicale individuale: ECG cu interpretare, ecografie general si cord, holter ECG, test de efort, consultatie: evaluare, diagnostic, tratament.
Ne-am propus sa va oferim un serviciu profesionist de asistenta medicala cardiovasculara care sa va explice ce afectiuni aveti, de ce le aveti si ce trebuie sa faceti pentru a le vindeca.


SERVICII PRET
Pachet CARDIOLOGIE (ECOGRAFIE- generala, cord, carotide, tiroida, ECG, CONSULTATIE-evaluare, diagnostic, tratament) 400 RON
Consultaţie (evaluare, diagnostic clinic, tratament) 200 RON
ECG + interpretare 150 RON
Ecografie generala, cord, carotide, tiroida 350 RON
Holter ECG 400 RON
Interpretari analize 150 RON

Cum ajungeti la Clinica medicala Romedical INT