Stomatologie


Colectie purulenta cu punct de plecare dentar ce se dezvolta in partile moi perimaxilare, cu evolutie submucoasa sau cutanata.

Colectie formata in urma obturarii canalelor radicularecu o pasta antiseptica. Abces parodontal - colectie purulenta formata in parodontiul marginal, prn suprainfectarea tesutului de granulatie din pungile parodontale, putând evolua spre abcedare la mucoasa din vecinatate.

Colectie purulentă formată în parodontiul marginal, prn suprainfectarea tesutului de granulatie din pungile parodontale, putând evolua spre abcedare la mucoasa din vecinătate.

Indepartarea unor lucrari protetice.

1. Ablatia sau prelevarea prin raclaj a unor tesuturi sau formatiuni in suprafata: cornee, mucoasa uterina, tartru dentar etc.
2. Actiunea de uzura prin frecare.

Acid mineral care intra in compozitia fosfolipidelor, fosfoproteinelor, fosfoglucidelor. Participa la formarea compusilor macroergici celulari precum si a oaselor, sub forma de saruri de calciu. Este folosit ca acidifiant urinar, acidulant alimentar si in stomatologie

Rasina acrilica macromoleculara.

Smaltul dintilor

Tumoră benignă localizată în zone ale cavitătii bucale unde se găsesc glande salivare mici.

Afectiune a mucoasei bucale ce debuteaza cu o senzatie de prurit si prin spargere lasa locul unei mici ulceratii;Clinica medicala Romedical-Int
Bucuresti, Sector 2, Str. Fainari nr. 35
( zona Calea Mosilor, B-dul Stefan Cel mare, Str. Viitorului, Bucur Obor )